Festival Filmpas

Jij kunt dit jaar tijdens het festival super voordelig naar de film! Met de Festival Filmpas kun jij maar liefst naar 5 verschillende reguliere filmvoorstellingen voor maar €30,- (Dat is meer dan 20 euro korting!)

De Festival Filmpas is te koop aan de kassa bij CineCity Terneuzen. 

 

Voorwaarden

1. De Festival Filmpas is een 5-rittenkaart die gebruikt kan worden in CineCity Terneuzen tijdens FilmFestival Zeeuws Vlaanderen van 10 t/m 15 april 2018. Voor deze filmpas betaalt u 30,- euro en hiermee kunt u naar 5 verschillende reguliere filmvoorstellingen.

2. De Festival Filmpas is niet te gebruiken voor speciale voorstellingen. Hieronder vallen o.a. de openingsavond, de Ladiesnight en de Slotavond

3. Het is momenteel alleen mogelijk om de pas fysiek te gebruiken aan de kassa in onze vestigingen in Terneuzen. (U kunt de pas niet gebruiken voor online aankopen)

4. De Festival Filmpas heeft een geldigheidstermijn tot en met 15 april 2018. Eventueel ongebruikte ritten vervallen na deze geldigheidstermijn. Ongebruikte ritten kunnen niet worden ingewisseld voor geld of een andere vorm van waarde.

5. De Festival Filmpas is persoonsgebonden. Bij twijfel kan er door een medewerker om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Alleen de originele Festival Filmpas wordt geaccepteerd. Het gebruik van eventuele kopieën is niet toegestaan. Met de Festival Filmpas kunt u maximaal één ticket per voorstelling aanschaffen. Eventuele reserveringskosten dienen los aan de kassa te worden betaald. De Filmpas blijft eigendom van CineCity. Verlies of diefstal is voor rekening van de kaarthouder.

6. CineCity behoudt het recht om bovenstaande voorwaarden tussentijds te wijzigen.