Programma is compleet!

Het gehele festivalprogramma van FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen staat online. Het filmaanbod varieert van blockbuster tot cultfilm en alles daar tussen in. Echter brengt FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen de gasten meer dan film alleen. Er worden tal van activiteiten georganiseerd, zoals; de Voetbalquiz, de LadiesNight, de Kindermiddag, de Seniorenmiddag en nog veel meer! FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen is een festival voor en door Zeeuws-Vlaanderen. De organisatie prijst zich gelukkig met zoveel steun uit de omgeving.Vanaf nu kunnen er voor alle films en evenementen tickets worden gekocht. 

Grote namen uit de filmwereld
Verschillende grote namen uit de filmwereld bezoeken dit jaar de lustrumeditie van FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen. Viviane de Muynck, de hoofdrolspeelster van openingsfilm Sprakeloos, verschijnt samen met Tom Lanoye (schrijver van het gelijknamige boek ‘Sprakeloos, op de rode loper tijdens de openingsavond. Op zaterdag 8 april komt de in Aardenburg geboren filmregisseur, scenarioschrijver en filmproducent Ate de Jong naar FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen. Hij gaat daar na de film in gesprek met René Mioch over zijn film ‘Love is thicker than Water’.
Ook voor de kinderen komt er een special guest. Een heuse Smurf zal een bezoek brengen aan de Kindermiddag op zaterdag 8 april.

Special Guest
Op de openingsavond zal Raymond van het Groenewoud de tent laten swingen. De Belgisch zanger, gitarist en pianist Deze sympathieke tekstdichter, filosoof en clown zoals hij zichzelf ook wel noemt, weet het publiek als geen ander te bespelen en te beroeren met zijn soms filosofische maar vaak opgewekte teksten en muziek. Het voorprogramma wordt verzorgd door de band Blue Steam; een swingende rock-and-roll en bluesband die covers spelen uit de vijftiger- en zestiger jaren.

Op de seniorenmiddag, woensdag 5 april, zal rond 16:00 uur de band AMBRAS optreden. De mannen van Ambras: Piet Scheerders, Jos Neve, Hans en Rob van Bellen, trekken ondertussen al 35 jaar door het Zeeuwse Land. Gewapend met gitaar, viool en accordeon brengen ze op hun eigen-wijze, en met verhalen in sappig dialect, liederen van en over de streek.  ‘Liederen van en over de streek’