Festival filmpas

Jij kunt dit jaar tijdens het festival super voordelig naar de film!

Met de Festival Filmpas kun jij maar liefst naar 5 verschillende reguliere filmvoorstellingen voor maar € 40,- .

Wil je nog meer voordeel? Zorg er dan voor dat jij in handen bent van de voordeelbon die je in de festival bijlage van het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad kunt vinden want dat krijg je nog eens € 10,- extra korting (Dat is meer dan 20 euro korting!).

 

De Festival Filmpas is te koop aan de kassa bij CineCity Terneuzen. 

Voorwaarden

1. De Festival Filmpas is een 5-rittenkaart die gebruikt kan worden in CineCity Terneuzen tijdens FilmFestival Zeeuws Vlaanderen van 11 t/m 14 april 2019. Voor deze filmpas betaalt u 40,- euro en hiermee kunt u naar 5 verschillende reguliere filmvoorstellingen. 

2. De Festival Filmpas is niet te gebruiken voor speciale voorstellingen. Hieronder vallen o.a. de openingsavond, en de Ladies/Girlsnight.

3. De pas kan zowel aan de kassa als online gebruikt worden.

4. De Festival Filmpas heeft een geldigheidstermijn tot en met 14 april 2019. Eventueel ongebruikte ritten vervallen na deze geldigheidstermijn. Ongebruikte ritten kunnen niet worden ingewisseld voor geld of een andere vorm van waarde.

5. De Festival Filmpas is persoonsgebonden. Bij twijfel kan er door een medewerker om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Alleen de originele Festival Filmpas wordt geaccepteerd. Het gebruik van eventuele kopieën is niet toegestaan. Met de Festival Filmpas kunt u maximaal één ticket per voorstelling aanschaffen. Eventuele reserveringskosten dienen los aan de kassa te worden betaald. De Filmpas blijft eigendom van CineCity. Verlies of diefstal is voor rekening van de kaarthouder. 

6. CineCity behoudt het recht om bovenstaande voorwaarden tussentijds te wijzigen.