GirlsNight: After

Film gegevens

Lengte
1:45
Regie
Jenny Gage
Cast
Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Inanna Sarkis, Pia Mia

Tickets kopen

vr. 12 april

Samenvatting

De CineCity GirlsNight staat volledig in het teken van de jonge dames. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstdrankje, waarna je kunt genieten van de speciale voorpremière van een leuke girls film! Na afloop van de film maak je kans op schitterende prijzen en krijg je ook nog eens een leuke goodiebag mee naar huis.
Kom samen met jouw vriendinnen, collega's of familie genieten tijdens de leukste GirlsNight van Zeeland in CineCity Terneuzen. Uiteraard zijn de Ladies ook van harte welkom bij deze romantische film!

Tessa (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin? After is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd.

Trailer