Kindermiddag

Zaterdag 13 april: Alle kinderen welkom! bij de Kindermiddag van FilmFestival Zeeuws Vlaanderen.

 

Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een speciaal programma voor het jongere publiek. Een middag met drie fantastische films voor de kinderen. Wonderpark, Geheim Agent Marnie. en Cirus Noel. Films met leuke, grappige, ontroerende en soms een beetje spannende verhalen.Of je nu vijf jaar bent of veertien, alle kinderen welkom op zaterdag 13 april!

Ga je naar de film Circus Noel? Dan kun je zelfs de drie hoofdrolspelers ontmoeten. Want zij brengen speciaal voor jullie een bezoek aan Terneuzen en zullen voordat de film begint in de zaal vertellen over de film en hoe het was om in deze film te spelen. Dat wil je natuurlijk niet missen!

Na afloop van de film nodigen we alle kinderen uit op de eerste verdieping van CineCity Terneuzen. Daar staan allemaal leuke knutselspullen klaar. Onder begeleiding van de medewerkers van Kiekeboe.nl mogen jullie allemaal een knutselwerkje maken om mee naar huis te nemen. En van ons krijg je nog een glaasje limonade en een lekker stuk fruit. Dat belooft een leuke middag te worden. Ben jij er ook bij?

Voor kaarten of meer informatie over de films klik hier.

Tijdens FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen kunnen kinderen op speelse wijze kennis maken met cultuur, in dit geval met film.  De films die we voor de kinderen programmeren bevatten maatschappelijke thema’s die op subtiele wijze in de films verweven zijn. Daarmee probeert FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen bij te dragen aan de ontwikkeling en de creativiteit van de kinderen.  Door na afloop van de film samen te knutselen en samen over de film te kletsen wordt tevens de mogelijkheid geboden om uiting te geven aan hun ervaringen die zij bij de film hebben opgedaan.

 

 

Circus Noel + onmoet de cast 

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Ontmoet de Cast van Circus Noel, Want zij brengen speciaal voor jullie een bezoek aan Terneuzen en zullen voordat de film begint in de zaal vertellen over de film en hoe het was om in deze film te spelen. Dat wil je natuurlijk niet missen!

Tickets zijn hier verkrijgbaar!

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wonder Park

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. 

Tickets zijn hier verkrijgbaar!

 

 

  

 

 

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geheim agent Marnie

Mollige oranje huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv, een droomleven, zelfs voor een kat. Haar lieve baasje Rosalinde behandelt haar als haar kind en Marnie wordt tot op het bot verwend! Marnie heeft één grote droom, en dat is om een geheim agent te worden! Als Rosalinde haar broer Paul in huis komt en zegt een belangrijke onderzoekszaak voor haar te hebben is zij dan ook gelijk enthousiast. Maar Paul blijkt andere plannen te hebben en Marnie wordt in een doos gestopt en vervoerd naar een plek ver van huis! Ze weet niet waar ze is en is ten einde raad, maar gelukkig ontmoet zij de neurotische haan Egbert, laffe hond Elvis en de dromerige ezel Anthony. En dán gaat het grootste avontuur van haar leven pas echt beginnen…. Geheim Agent Marnie is een avontuurlijk, hartverwarmend en grappig verhaal en wordt ondersteund door fijne, diepgaande humor, die ook iets biedt aan volwassenen. Als een leuk-spannend bioscoop avontuur is Geheim Agent Marnie een film met veel plezier en entertainment voor het hele gezin.

Tickets zijn hier verkrijgbaar!

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------