Kindermiddag: Circus Noel

Film gegevens

Lengte
1:30
Regie
Dennis Bots
Cast
Tygo Gernandt, Rick Paul van Mulligen

Tickets kopen

za. 13 april
14:30

Samenvatting

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Ontmoet de Cast van Circus Noel, Want zij brengen speciaal voor jullie een bezoek aan Terneuzen en zullen voordat de film begint in de zaal vertellen over de film en hoe het was om in deze film te spelen. Dat wil je natuurlijk niet missen!

Na afloop van de film nodigen we alle kinderen uit op de eerste verdieping van CineCity Terneuzen. Daar staan allemaal leuke knutselspullen klaar. Onder begeleiding van de medewerkers van Kiekeboe.nl mogen jullie allemaal een knutselwerkje maken om mee naar huis te nemen. En van ons krijg je nog een glaasje limonade en een lekker stuk fruit. Dat belooft een leuke middag te worden. Ben jij er ook bij?

Trailer