Ladies- en GirlsNight

Vrijdag 12 april – LadiesNight & GirlsNight

Gun jezelf en je vriendinnen een leuke avond uit! Vrijdag 12 april presenteert FilmFestival Zeeuws Vlaanderen weer een gezellige LadiesNight in CineCity Terneuzen.
Op dezelfde avond organiseren wij dit jaar ook een GirlsNight, speciaal voor de jongere dames. Trommel je vriendinnen op en zet het groots in je agenda want vrijdag 12 april wordt een avond om niet meer te vergeten. 

De Ladies- en GirlsNight staan volledig in het teken van vrouwen. Zij worden ontvangen met een welkomstdrankje, waarna iedereen in de filmzaal wordt uitgenodigd voor de exclusieve voorpremiere van een echt vrouwenfilm. Er zijn deze avond leuke prijzen te winnen en iedere dame krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Na afloop van de film is er, onder muzikale begeleiding, nog de gelegenheid om lekker na te praten onder het genot van een drankje. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LadiesNight: Gloria Bell

Gloria is 58 maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger op zoek naar de liefde van haar leven. Haar dagen brengt ze misschien door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles. Wanneer ze op een avond Arnold ontmoet, lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel. Maar hoe ga je om met zo'n nieuwe relatie en met alle bagage van je partner? Onverschrokken en met ongelooflijke levensvreugde gaat Gloria het nieuwe avontuur tegemoet. Met Gloria Bell maakt regisseur Sebastian Lelio’s zelf een geheel nieuwe versie van zijn succesvolle Chileense film Gloria, met deze keer Oscar winnares Julianne Moore in de titelrol.

Tickets zijn hier verkrijgbaar!

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GirlsNight: After

Tessa (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin? After is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd.

Tickets zijn hier verkrijgbaar!