LadiesNight

Woensdag 11 april – LadiesNight

Een avond speciaal voor dames mag natuurlijk niet ontbreken. Woensdag 11 april presenteert FilmFestival Zeeuws Vlaanderen weer een geweldige LadiesNight in CineCity Terneuzen.
De LadiesNight staat volledig in het teken van vrouwen. Zij worden ontvangen met een glaasje bubbels, waarna iedereen in de filmzaal wordt uitgenodigd voor de film De Matchmaker. Er zijn deze avond leuke prijzen te winnen en iedere lady krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Na afloop van de film is er, onder muzikale begeleiding, nog de gelegenheid om lekker na te borrelen. 

 

De Matchmaker
Dit keer gaat de Nederlandse film De Matchmaker in voorpremiere. Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promo video maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder? Chris maakt stiekem een filmpje over Marja, maar wanneer deze online komt, stromen de reacties van mannen binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan. En zo belanden ze in allerlei gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter tot elkaar brengen. En voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek…

Tickets zijn hier verkrijgbaar!