Vitaliteitsmiddag

Woensdag 11 april – Vitaliteit

Nieuw dit jaar is het vitaliteit programma. Dit jaar loopt vitaliteit als een rode draad door het gehele festival programma heen. Gezond eten en beweging heeft natuurlijk invloed op uw vitaliteit. Maar vitaliteit is meer dan dat, ook de mentale gesteldheid en het meedraaien in de maatschappij hebben invloed op uw vitaliteit.

Vanuit het principe ‘Mijn Positieve Gezondheid’ zullen er deze middag diverse activiteiten worden georganiseerd. Het vitaliteitsprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door Bodyline Terneuzen (onlangs uitgeroepen tot hét Vitaalste Bedrijf van Zeeland) en met Het Boertje, de bekende groenten- en fruithandel die de Zeeuws-Vlaamse consument voorziet van dagelijkse verse producten. 

  • Vitaliteitsmarkt met diverse kraampjes (13:00 - 17:00 uur)
  • 2x Workshop 'Mijn Positieve Gezondheid' van +/- 30 min. (14:00 & 16:45 uur)
  • Mini Healtcheck
  • Smoothiespinner

Hiernaast wordt er ook de film 'That Sugar' vertoond. That Suger is een documentairefilm over de bittere waarheid van suiker. Damon Gameau start een uniek experiment om de effecten van een dieet, met veel suikers, op een gezond lichaam vast te leggen. Een ding is zeker...'That Sugar' verandert voor altijd je gedachtes over 'gezond' eten! Tegelijker wordt er ook een kinderfilm vertoond. 

De vitaliteitsmiddag is gratis toegankelijk voor jong en oud.