Voetbalquiz

Vrijdag 13 april – Voetbalquiz Zeeuws-Vlaanderen

Nederland telt meer dan 70.000 voetbalteams en is daarmee de meest gespeelde sport in Nederland. Op vrijdag 13 april wordt voor de derde maal de, legendarische, Voetbalquiz FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen georganiseerd. Een avond vol voetbalweetjes over regionale, nationale en internationale voetbal.

Met vragen zoals: “ Welke Afrikaanse landen speelden nooit een WK-eindronde op het eigen continent?” en “Welke ex-international werd na zijn loopbaan campingbaas in het Noord-Hollandse Callantsoog?” gaan verschillende teams met elkaar de strijd aan. Er zijn leuke prijzen te winnen met als ultieme hoofdprijs een het bijwonen van een wedstrijd van Borussia Dortmund!

Voor slechts €25,- per team kunnen jullie mee doen aan deze gezellige voetbalavond (minimaal 2 - maximaal 4 personen). De zaal is geopend vanaf 19:00 uur en om 20:00 uur gaat de quiz van start. Na de quiz is er uiteraard nog tijd voor de altijd belangrijke 3e helft. Dus trommel je voetbalvrienden op en vorm een team want deze avond wil jij niet missen.

Net als voorgaande jaren zal Barry van der Hooft de quiz presenteren.

Na aankoop van de tickets krijgt u automatisch een e-mail om uw teamnaam + aantal spelers door te geven.

Voor kaarten klik hier