Win

Welkom op de win-pagina van FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen. Gefeliciteerd met uw voucher! Deze voucher geeft u recht op € 5,- korting aan de kassa bij aankoop van twee toegangsbewijzen tijdens FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen *2). We hebben dit jaar een bijzonder mooi programma samengesteld; een bezoekje is dus zeker de moeite waard. Bovendien hebben we vele leuke evenementen tijdens het Festival.

Speel mee met de WINACTIE en maak kans op het winnen van vele mooie FilmFestival prijzen!

Vul hieronder uw gegevens in en u speelt automatisch mee.
De prijswinnaars worden binnenkort bekend gemaakt.

  • Eén jaar lang GRATIS naar de bioscoop in CineCity Terneuzen en Vlissingen.
  • 6 tickets inclusief vervoer heenreis in een luxe limousine voor het openingsgala op dinsdag 4 april met de film ‘Sprakeloos’.
  • 5 x 2 tickets voor het openingsgala op dinsdag 4 april met de film ‘Sprakeloos’.
  • 5 x 2 tickets voor de Ladiesnight op woensdag 5 april met de film 'Voor Elkaar Gemaakt'.
  • 5 x 2 tickets voor het Slotfeest inclusief film  ‘Movie & Dance Party’ op zaterdag 8 april

 

  • Dinerbon t.w.v. 60 euro bij restaurant Da Vinci
  • Dinerbon t.w.v. 60 euro bij restaurant Sydney
  • Dinerbon: 3-gangen menu voor twee personen bij restaurant La Vie

 

Het prijzenoverzicht wordt regelmatig aangevuld met nieuwe prijzen! 

Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 

* Gewonnen prijzen kunnen niet ingewisseld worden voor geld of andere goederen of diensten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Door akkoord te gaan met de voorwaarden geeft u CineCity/FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen het recht om het opgegeven e-mailadres te gebruiken voor mailings. U kunt zich bij verzonden mailings indien gewenst weer afmelden. Alleen geactiveerde vouchers geven recht op een prijs en doen mee voor de hoofdprijzen. Na 9 april 2017 hebben de vouchers geen enkele waarde meer. Gewonnen prijzen kunnen niet ingewisseld worden voor geld of andere goederen of diensten. De vouchers geven enkel recht op de prijs zoals aangegeven op de website. CineCity/FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen kunnen tussentijds deze voorwaarden aanpassen.

*2) de WinActie voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen. Deze voucher kan niet gebruikt worden voor: de LadiesNight, de Voetbalquiz, Slotavond en Tegenstroom op reis de Seniorenmiddag en de film Zeeuws-Vlaanderen op de grens van water en land. Deze voucher is niet geldig in combinatie met andere (kortings) akties.